H-lihapalvelut

H-Lihapalvelut

Tukkumme laajan tuoreiden lihatuotteiden ja lihajalosteiden valikoiman lisäksi, saatavilla on myös tilaamalla paljon muita hyviä erikoisuuksia mitä kulloinkin on markkinoilta saatavissa niin tuoreena kuin pakastettuna. Välitämme myös niin tuoretta kuin pakastettua kalaa.

Parhaista raaka-aineista syntyvät laatutuotteet niin grilliin, uuniin kuin suoraan paistinpannulle.

Yritys

H - Lihapalvelut on Jyväskylässä toimiva palveleva liha-, kala- ja oheistuotteita myyvä yritys alan kuin kotikeittiön ja grillien ammattilaisille. Asiakkaitamme ovat myymälät, ravintolat, ruokalat, suurkeittiöt ja yksityiset henkilöt.

Yrityksen juuret juontuvat vuoteen 1973 jolloin yrittäjä Hannu Lähteenmäki aloitti kauppiasuransa A&O H-Valinta myymälällä Jyväskylässä Kypärämäen kaupunginosassa. Nykyhetkeen mennessä on paljon tapahtunut yrittäjä Hannu Lähteenmäen kuin yrityksen yli kolmekymmentäviisi vuotta pitkässä elinkaaressa. Yrityksen pitkä elinkaari on kautta aikojen perustunut asiakaslähtöiseen palvelevaan ja ammattitaitoiseen alan tuntemukseen.

h-lihapalvelu-mainos
H-Valinnan mainos vuodelta 1974

1980 - 1990 parhaimmillaan Jyväskylästä löytyi kolme H-Valinta lähikauppaa Kypärämäestä, Köhniöltä ja Kortepohjasta, jotka kaikki tunnettiin laadukkaista lihapalvelutiskeistä. 1990 - luvun puolessa välissä hankittiin EU-direktiivien mukaiset luvat laajemmalle lihan käsittelylle Köhniöllä toimivan lähikaupan toimitiloihin. Saatiin EU:n terveysmerkintä 179-1 ja H-Lihapalvelut sai alkunsa.

1999 Lähikauppatoiminta lopetettiin ja keskittyminen lihatoimintaan alkoi H-Lihapalvelut nimellä. Tukku- ja vähittäismyynti siirtyi Köhniöltä Jyväskylään avattavan EuroSparin/Etujätin toimitiloihin. Myöhemmin toimivan yhteistyön tuloksena palvelutiskitoiminta Etujätissä laajeni myös kalapuolelle, jolloin kalatuotteet tulivat mukaan tukkutoimintaan.

2003 Tukkutoiminnan kasvaessa toiminta siirtyi Etujätin toimitiloista uusiin tiloihin Keljonkankaalle. Liha- ja kalapalvelutiski jäi edelleen toimimaan vähittäismyynti haarana Jyväskylän Etujättiin, jossa toiminta lopetettiin keväällä 2005.

2005 Syksyllä H - Lihapalvelun ja Minimanin yhteistyösopimus vei Hannun yrityksensä kanssa käynnistämään liha- ja kalapalvelutiskitoimintaa Espoon Länsi-keskuksessa avattavaan Minimaniin. Vuotta myöhemmin tuli kuvioihin myös Nurmossa sijaitseva Minimanin palvelutiskin toiminnan aloittaminen.

2006 Loppuvuodesta liha- ja kalapalvelutiskit luovutettiin takaisin Minimannille sopimuksen päättyessä ja vähittäismyynti hiipui. Alkoi Jyväskylän tukkutoiminnan kehittäminen ja kasvattaminen nykyisiin toiminta mittoihin.