H-lihapalvelut

Tuotteet

Yrityksemme laajan tuoreiden ja pakastettujen liha- ja kalatuotteiden lisäksi on tilaamalla saatavilla paljon hyviä erikoisuuksia maailman markkinoilta. Hankintakanavinamme ovat maan johtavat liha-, kalatoimittajat ja maahantuojat. Laaja verkosto, suorat yhteydet ja toimivan logistiikka takaa onnistuneet kuljetukset nopeasti ja varmasti. Tuotteiden oikeaoppinen turvallinen käsittely, hygieenisyys ja oikeat lämpötilat ovat asioita, joista emme tingi omassa emmekä toimittajien toiminnassa. Tuotteemme tulevat luotettavilta yhteistyökumppaneilta, joille olemme asettaneet tiukat vaatimukset tuotteiden tuoreuden, laadun ja toimitusten osalta. Tuotteiden tarvittava jatkovalmistelu tapahtuu asiakkaiden toiveiden mukaisesti omissa EU:n hyväksymissä asianmukaisissa toimitiloissa.

Yrityksemme tekee työtä vastatakseen tämän päivän keittiön tarpeisiin. Meille palvelu tarkoittaa joustavuutta ja nopeaa reagointia asiakkaiden tarpeisiin ns. täsmäpalvelua. Panostamme kaikessa toiminnassamme erityisesti laatuun ja asiakaslähtöisyyteen. Haluamme tarjota asiakkaillemme tuoreita ja laadukkaita tuotteita arkeen ja juhlaan luotettavasti ja joustavasti perille toimitettuna.
Parhaista raaka-aineista syntyvät laatutuotteet niin grilliin, uuniin kuin suoraan paistinpannulle.

Pitkä kokemuksemme alalla takaa vankan tietämyksemme sekä lihasta että laatutasoista samoin kuin paloittelusta, ympäristövaikutuksista, valmistuksesta jne. Vastaamme mielellämme kysymyksiin!